Текстил

Текстилът е важна част от интериора.Това е едно от първите неща, които правят впечатление при влизането във всяко помещение. Разнообразието от материи, съставът на тъканите, екплоатационните показатели и възможностите за приложение са огромни.

Предлаганите от Домко висококачествени текстили и дамаски са изработени от световно признати производители. Колекциите са  разработени от дизайнери и следват последните модни тенденции. Изборът от десени, стилове, цветове и състав е необятен. Уникални дизайни и великолепни цветове характеризират всяка от колекциите от памук, лен, коприна, вълна,  полиестер, полиакрил, полиамид, вискоза и др.

Сред селекцията на текстили може да намерите голямо разнообразие и от текстили за външна употреба,  които носят знак OUTDOOR , водоустойчиви и устойчиви на UV лъчи.

Домко предлага текстили подходящи  както за жилищни помещения, така и за хотели, административни сгради, офиси, банки, търговски обекти, казина, ресторанти, болници, медицински центрове, детски градини, училища и др.

Специално за нуждите на инвестирори се предлагат текстили, които да отговарят на специфични изисквания – да притежават сертификати за трудногоримост, да са устойчиви на светлина, петна и износване, да спират светлината на 100% (Black Out),  да са водоустойчиви, лесно да се поддържат, да не попиват миризми, да са антиалергични.

Във високотехнологичните производствени ателиета на Домко се  изработват различни изделия като: завеси, декоративни възглавници, покривала за легла, покривки за маса, покривала за столове, римски и японски щори.

 

Имате въпроси? Работно време от Пон. - Пет. 09:00ч. - 18:00ч.

*2002

+359 882 93 10 93