Декорации за дома

Филтри
Филтри
Статус Наличност
на страница

Артикули 1-24 от 725

Красивият дом е хармоничният дом. Всеки детайл има значение и придава своя нюанс към общия дух на естетика и стил. Нужни са Ви точно тези малки завършващи елементи? Каталогът на Домко с аксесоари е на Ваше разположение – хиляди красиви и практични вещи очакват да добавят уют към обзавеждането Ви.

Какви видове аксесоари за декорация се предлагат в раздела

Вази

Вазата с цветя оживява пространството и се превръща в привличащ всички погледи акцент. Сред предлаганите в категорията вази Ви очакват:

 • стъклени;
 • керамични;
 • метални;
 • цветни;
 • в нестандартни форми;
 • за едно цвете;
 • за големи букети.

Изкуствени цветя

Докато сме на темата за вазите, важно е да споменем и това, без което те не могат - цветята. Съвременните изкуствени цветя са с изключително фина и изящна изработка. Тези аксесоари са направени от коприна и максимално се доближават до визията на естествените цветя. Освен това са еко – купувате ги веднъж и им се радвате с години, вместо да купувате естествени, които ще увехнат едва след броени дни.

Кашпи и саксии

Докато все още сме на флорална тема, не бива да пропускаме и кашпите, които дават възможност да се наслаждавате на едно от най-приятните и успокояващи хобита – цветарството. Можете да изберете между керамични и метални.

Свещници и фенери

Те внасят неповторима романтика. Кои предпочитате – красивите стъклени модели или модерните метални? А защо не по няколко от всички. Можете да поставите свещи в хола, в спалнята, в банята, на терасата, в градината…

Рамки

Един от най-личните домашни аксесоари. Снимките, с които избираме да украсим дома си, показват най-милите ни хора и места. Интересните рамки ще ги впишат в атмосферата на дома. Закачете ги по стените или ги поставете върху различни мебели.

Картини

Имате празни стени? Задължително ги разнообразете с нещо красиво. Сред предлаганите от Домко картини може да откриете пленяващи фотографии и чудесни репродукции. Особено ефектно е, ако си поиграете с формите и размерите на картините и подредите две, три или повече на стената.

Кухненски купи и съдове

Сервирането на храната може да бъде ритуал, който да радва не само гастронома, но и естета у Вас. Качествените предложения в раздела са практични съдове за кухнята, но и забележими аксесоари за интериора. Тук Ви очакват и маркови модели от впечатляващата колекция Benetton Casa.

За банята

Банята също заслужава специално внимание при декорацията. Тя ще изглежда завършена, ако аксесоарите в нея са в един стил. Разгледайте комплектите от дозатори, сапунерки, поставки за четки и др.

Огледала

Всекидневният ритуал за красота е задължителен както при дамите, така и при господата. Хубавите огледала са не само практични и всекидневно потребни, но и визуално разширяват пространството. Сред аксесоарите от тази категория Ви очакват:

 • огледала с обков;
 • малки;
 • големи;
 • във винтидж стил;
 • модерни с изчистен дизайн;
 • стенни;
 • стоящи.

Часовници

Макар електронните устройства, които с едно кликване показват часа, да са ни винаги под ръка, нищо не може да замени романтиката на класическия стенен часовник. Този аксесоар внася традиционен елемент и служи и като декорация. В зависимост от стила на обзавеждането си можете да изберете винтидж часовник, класически, луксозен, в индустриален стил, а за детската стая – пъстър.

Поставки, подноси, кошове

Кой казва, че най-прозаичните предмети не може да са красиви? Плетен кош за прането, винтидж поднос за закуската, модерна поставка за вино за хола са сред онези интериорни дреболии, които говорят с любов за дома.

Какви са празничните предложения

Декорацията за големите празници винаги е вълнуващо занимание, което ни настройва за тържественото очакване. Затова и тук целогодишно са активни раздели с великденски и коледни аксесоари за декорация. Можете да избирате и да сравнявате дълго, както и да се възползвате от атрактивни промоции и отстъпки в цените.


Пълният каталог Ви очаква в онлайн магазина ни Domko.com. Подарете красота на дома си!

Покажи повече