Безплатна доставка на всички онлайн поръчки

Великденска украса

Филтри
Филтри
Цена
лв.
-
Състав
  1. 100% ПОЛИЕСТЕР 6 артикули
Покажи по-малко
на страница

12 продукт(а)

Великден наближава и вие имате желание посрещането на най-големия християнски празник да е по-специално? Вижте нашите предложения за декорация.

Защо е нужна специална великденска декорация

Макар празникът, който поема най-сериозния бюджет за декорация на дома при повечето семейства да е Коледа, далеч не е справедливо великденската седмица да бъде почетена с по-малко внимание. Та нали именно тогава празнуваме възраждането на вярата, на доброто, на природата… Великденските празници носят щастие и позитивни емоции, а подреждането на декорацията ще направи очакването още по-щастливо.

Великденската украса е в свежи цветове и носи пролетна символика. Тя внася свежест, ведро настроение и красота в дома. Сред най-често използваните цветове са жълто, розово, зелено, бледо синьо. Когато дойде тържественият дългоочакван ден, боядисаните великденски яйца не просто перфектно се вписват в тази пъстрота, а се превръщат в същинския ѝ център.

Какви украси за празника предлагаме

Подбрали сме внимателно за вас:

  • Зайци – великденското зайче е любим символ, който децата обожават. То може да е закачливо и пухкаво, а би могло също да е стилизирано от плат или от дърво. Някои от предложенията представят цяла фигурка на зайче, докато други комбинират формата му с тази на яйцето. Дървените фигурки можете да подредите в хола и кухнята. Подходящи са за поставяне върху рафтове, шкафове, плот. Ако ги поставите директно на празничната маса, ще добавите ведро настроение и допълнителни позитивни емоции;
  • Овце – малките овчици, както и други представители на селската ферма също са чудесно допълнение към празничната великденска декорация;
  • Яйца – да не забравяме и за главния герой през празничната седмица. Красивите дървени, керамични и други яйца успешно ще украсят помещението, докато дойде време за истинските им боядисани братовчеди. Можете да ги изберете в цветове, които се съчетават с текстила в помещението и с елегантните съдове, които сте избрали за тържествения повод. Така ще създадете цялостна празнична картина и завършена декорация.

Защо да изберем от Домко

Верига магазини Домко вече повече от 20 години е доверен партньор на българските семейства в ремонта, обзавеждането и декорацията на дома. В нашия каталог винаги ще откриете отлични възможности, интересни идеи, модерни предложения и топ качество на достъпни цени.

Без значение дали планирате освежаване на атмосферата в дома или пък искате да зарадвате близки с атрактивни подаръци, точните продукти ще откриете при нас на Domko.com. Можете да разгледате пълния ни асортимент онлайн или да получите полезни съвети от нашите консултанти на място във физическите ни магазини.

Покажи повече