Изолационни тапети

Филтри
Филтри
Цена
лв.
-
на страница

3 продукт(а)

За какво служат изолационните тапети? Какви видове се предлагат и как да изберем? Вижте няколко полезни съвета от Домко!

 

Каква е функцията на изолационните тапети

Изолационните тапети, както подсказва името им, са изключително практичен, икономичен и лесен за прилагане начин за вътрешна изолация. С тях няма нужда от монтаж на плоскости, нито от специално транспортиране. Предлагат се на ролки, а самият тапет е еластичен и лесен за поставяне.

Важно е да уточним, че изолационните тапети са подходящи само за закрити помещения и не е удачна употребата им на външни фасади. Подходящи са за поставяне на стени и за тавани. Полагат се с помощта на лепила.

Изолационните им свойства ще ви помогнат да запазите помещението по-топло през зимата и по-хладно през лятото. Освен това имат и шумоизолиращи качества, така че градската глъчка няма да притеснява обитателите на жилището или офиса.

Друго тяхно ценно предимство е, че изравняват дефектите на стената и по този начин осигуряват перфектна повърхност за последващата ѝ обработка и поставяне на финалното покритие: декоративни тапети, латекс и други. Скрити дискретно под него те допринасят за постигането на здравословен климат в стаята.

 

Какви видове има

  • Thermoroll – осигуряват перфектно равно и гладко покритие на стени и тавани. Кашираните изолационни ролки се предлагат в два варианта: с дебелина 3 мм и с дебелина 5 мм. Изработени са от експандирана полистиролна пяна. Могат да предотвратят образуването на конденз;
  • Thermotap – Некашираният тапет също изравнява стената и е идеална основа за последваща обработка. Осигурява и качествена термоизолация. Предлага се с дебелина 4 мм;
  • Thermoreflex – Този модел, наред със стиропорения пласт, има и алуминиево покритие. Дебелината им е 3 мм. Подходящи са за поставяне зад отоплителни уреди, тъй като алуминият помага за отразяването на топлината и запазването ѝ в помещението.

Защо да поръчате от Домко

Повече от 20 години верига магазини Домко е верен съюзник на хилядите свои клиенти във всяко начинание, свързано с мисията „Перфектен дом“. При нас ще откриете всичко необходимо за ремонтните и довършителни работи, за обзавеждането и за декорацията.

Стенните покрития, които предлагаме, са от водещи марки, с доказано качество и ефективност. При нас ви очакват както изолационни предложения, които ще помогнат за осигуряването на комфорта в помещенията, така и естетични декоративни модели, с които ще създадете уютна и стилна атмосфера.

Можете да разгледате офертите от каталога ни както на място в някой от физическите обекти на Домко в десетки градове в страната, така и онлайн на Domko.com. Не пропускайте да се възползвате и от атрактивните промоционални цени!

Покажи повече