Безплатна доставка на всички онлайн поръчки

Плафони за таван

Филтри
Филтри
Марка
  1. Concepta 38 артикули
  2. Rabalux 107 артикули
  3. SUNLIT 1 артикул
Покажи по-малко
Цена
лв.
-
на страница

Артикули 1-24 от 179

Какво по-хубаво от това да освежим интериора с нови таванни лампи и плафониери?

Осветлението е много важна нотка в дома. То предава уют и характер на стаята. Става ли въпрос за интериор се обръщаме към Домко. Във физическите магазини (София, Пловдив, Враца, Варна, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Хасково и Солун ) или онлайн магазини можете да намерите плафониери и таванни лампи, които да освежат дома Ви. Предлагайки толкова много, Domko.com удовлетворява всяка една Ваша нужда. Разнообразието от стилове дава възможност за право на избор от таванни лампи и плафониери.

Какви са спецификите при избора на осветителни тела

При избора на осветителни тела има няколко “правила”, съобразени със спецификите на всяко помещение. Във всекидневната се прекарва най-много време. Дейностите които се извършват са социализиране с приятели, гледане на телевизия, четене, игри и други. Осветлението в това помещение трябва да е съвместимо с всички дейности. Плафониери, лампиони или полилеи са идеални за такава среда. Меката светлина придава уют и възможност за релакс, след дълъг работен ден. В кухнята обаче нещата седят по-различно. Там е важно осветлението да е ярко, за да Ви бъде комфортно докато готвите. Работният плот трябва да е добре осветен, пенделите биха свършили добра работа. В трапезарията акцентът е върху масата, което значи че тя трябва да е добре осветена, като например с таванна лампа или плафониера.

Спалнята е мястото, където най-много се ралаксира. Там се презареждате с нови сили за деня. Препоръчително е да можете да контролирате светлината в това помещение, спрямо настроението. За любителите на книги, една нощна лампа на шкафчето е задължително приспособление. При детските стаи, взависимост от възрастта на детето, светлината може да е различна. Можете да заложите на нещо по-интересно и пречупено, като таванни лампи и плафониери във формата на любимите животни на детето. На последно място, но не по-важност, е банята. Там условието е осветлението да издържа на влага. Обърнете специално внимание на осветлението около огледалото, например лед лампите са идеални.

Как да изберем

Отделете си време и не бързайте с избора на плафониери и таванни лампи, все пак те ще обособят характера на дома Ви. Обърнете внимание на всяка една стая, можете дори да направите дигитална визуализация, ако имате умения, но ако нямате можете да наемете някого да Ви помогне. Допитването до специалисти винаги е добра идея, все пак това е тяхната професия и те се занимават с това професионално. Не се притеснявате да питате неща от сорта на “Къде да си поставя таванната лампа или плафониера?” - колкото и глупаво да Ви се струва, това не е вярно. Светлината е най-важна, това всеки интериорен дизайнер ще потвърди.

Ако търсите плафониери и таванни лампи, или каквото и да е осветително тяло, на добри цени, влезте в онлайн магазина ни Domko.com. Ние също ще помогнем с правилния избор.

Покажи повече