Интериорни бои

Филтри
Филтри
Цена
лв.
-
на страница

Артикули 1-24 от 69

Страница

Цветът на стените във всяка стая е един от определящите фактори, които са от съществено значение за стила, настроението, естетиката и уюта в помещението. Какви интериорни бои бихте могли да използвате, за да реализирате идеите си? Вижте какво предлагаме в Домко!

 

Какви видове интериорни бои има

Сатенени

Мекият им блясък се вписва както в стилни домове, така и в елегантни заведения, магазини и други. Високото качество и стабилност на тези интериорни бои ги правят подходящи както за вътрешни, така и за външни стени.

 

Миещи

Много практичен вариант, при който имате възможност за отлична поддръжка. Използва се за интериор и екстериор. Предпочитан е в домове, където живеят деца, тъй като след доста от пакостите им стените имат нужда от пребоядисване. В случая с миещите покрития обаче ще е нужно само измиване.

 

Дишащи

Този тип покрития помагат на стените да дишат и не задържат влага. Подходящи са за нанасяне върху всякакви мазилки.

 

Декоративни

Тук предложенията дават огромно поле за реализация на смели идеи. Интериорните декоративни бои с ефекти могат да впечатляват с метален блясък или с неравна повърхност, съдържаща кварцов пясък. Този тип пясъчни покрития Ви дават възможност да превърнете стените от фон, в участник със съществена роля в атрактивния дизайн на стаята. Характерна за покритията с частици е и тяхната здравина и устойчивост. В зависимост от блясъка, който притежават, този тип бои са чудесни за съчетаване със златисти, сребристи или метални елементи от обзавеждането.

 

Как да изберете цвета

Това е едно от най-съществените решения, пред които сте изправени, когато планирате ремонт. Цветът на стените зависи най-вече от Вашите лични предпочитания и усет, но е важно да го съобразите и с някои други фактори.

Имайте предвид, че в стаи, в които няма достатъчно естествена светлина, би било добре да се спрете на по-светли интериорни бои. Те правят атмосферата по-ведра и приятна. Освен това светлите нюанси са подходящи за малки помещения, тъй като визуално ги уголемяват и създават илюзията за по-високи стени.

Ако имате желание да създадете успокояваща атмосфера, насочете се към пастелните нюанси на зелено, синьо, лилаво и други студени цветове. Имайте предвид, че топлите, като червено, оранжево и др., са активни цветове, които стимулират физическата, психическата дейност и комуникацията. Обикновено се препоръчват за стаи като кухнята и дневната.

Що се отнася до класическото бяло, по мнения на специалисти, то е универсално решение: неутрално, подходящо е за всякакви комбинации, синоним на чистота и невинност. Създава усещане за простор, и виталност.

 

Какви видове ще откриете в раздела

От колекцията Crystal Finish. Интериорни бои с декоративен ефект – стъклени перли;

Easyclean. Формула на водна основа, позволяваща многократно почистване. С най-високи показатели срещу поява на петна. Боите са подходящи за стени, тавани, дървени и метални повърхности. Матови;

С перфектна покривност. За повечето видове интериорни бои е достатъчно едно нанасяне.

Защо да поръчате от Домко

Ремонтът на дома винаги е амбициозно начинание, в което влагаме цялата си любов и желаем да постигнем перфектната хармония между красота, уют и удобство.

В обзавеждането или обновяването на работно пространство (магазин, офис, заведение), пък Ви води стремежът към стилна обстановка, която вписва актуалните интериорни тенденции в отлична функционалност и целесъобразност на помещението.

Без значение дали планираният ремонт е на дома, вилата или офиса обаче, винаги от огромно значение е и бюджетът. Оптималният вариант е да създадете естетичен и практичен дизайн изгодно. И той е напълно постижим. За целта са нужни два елемента: свежи идеи и добри цени. Ще откриете и двата при нас!

Домко е верига магазини, която повече от 20 години представя на българския пазар продуктите на водещите европейски компании. Открийте топ качеството и съвременни интериорни насоки онлайн на Domko.com!

Покажи повече