Безплатна доставка на всички онлайн поръчки

Зелени пана за стена

Филтри
Филтри
Цена
лв.
-
Състав
  1. ПВЦ 4 артикули
Покажи по-малко
на страница

11 продукт(а)

Търсите нестандартно решение за интериор или екстериор? Искате да създадете запомнящ се дизайн, който да носи настроение и свежест? Декоративните зелени стени са отлично решение.

Какво представляват

Декоративните зелени стени са подходящи за монтиране както вътре в помещението, така и навън. Тези пана от листа и треви много реалистично имитират истински растения. Различните нюанси на зеленото успешно пресъздават играта на слънчевите лъчи върху повърхността им.

С декоративните зелени пана от изкуствени растения всяка скучна стена се превръща в динамичен акцент в дизайна. Те могат да дадат напълно различна посока на обзавеждането. Създават усещане за пролет и живот. Влияят благотворно върху психиката и настроението.

Интересно решение е поставянето им като украса в коридори, в офиси, в холове, в сепарета и много други помещения. Можете да ги разположите и върху фасадите на сгради, тъй като са издръжливи на ултравиолетови лъчи и влага. Ако са част от екстериора, декоративните стени отлично хармонизират с естественото озеленяване покрай сградата.

Какви видове декоративни зелени стени ще откриете в категорията

  • Размери. Имате избор между зелени пана 50:50 см или 100:100 см. За по-мащабен ефект можете да ги подредите вертикално, в голям квадрат или в друга форма;
  • С кръгли, продълговати и други видове листа. Изработени са от висококачествена пластмаса, като точно имитират структурата и вида на растителните видове;
  • С един или няколко вида декоративни зелени растения (чемшир, треви, бръшлян и др.);
  • С цветя;
  • С различна гъстота на зеленината.

Как се монтират

Зеленината е монтирана върху гъвкави решетки, които могат да се разположат като декорация както на равни стени, така и върху такива с релеф, овал или ъглови.

Монтажът става лесно и бързо, като за него се използват дюбели и винтове.

Чрез специални накрайници е предвидено отделните декоративни пана да се закрепват едно към друго, за да може да се получи голяма стена от зеленина.

Защо да се доверите на Домко

Обзавеждането на дома винаги е по-функционално и модерно, а украсата – по-впечатляваща, когато за нея се възползвате от богатия каталог на Домко. Тук ще откриете качествените аксесоари от водещи европейски производители и ще се запознаете с най-актуалните тенденции.

Дори и да не се намирате в близост до наш физически магазин, лесно можете да поръчате всеки от продуктите ни с онлайн заявка на Domko.com. На нашия сайт ви очакват атрактивни оферти на неустоими цени.

Поръчката става за секунди, а плащането може да бъде по удобен за вас начин: в брой, с карта, с банков превод, с ePay и др. Доставката на налични модели пристига в рамките на 2 до 5 работни дни.

Покажи повече