Облицовки за стени

Филтри
Филтри
Марка
  1. Vox 119 артикули
  2. Kronospan 35 артикули
  3. Mika 86 артикули
Покажи по-малко
Цена
лв.
-
Състав
на страница

Артикули 1-24 от 240

Стенните облицовки представляват отлична възможност да създадете уютно интериорно пространство или забележим екстериор. Те придават на мястото неповторима индивидуалност и характер.

 

Какво представляват стенните облицовки

Стенните облицовки са покритие с комплексни функции. От една страна, те са декоративни. Те подчертават стила, който сте избрали за обзавеждането, и завършват общата ви идея. Могат напълно успешно да имитират дърво, камък и други луксозни материали.

Наред с това стенните облицовки имат и изолираща функция. Запазват топлината на стаята и изолират външната температура.

Друго тяхно предимство е, че са топлоустойчиви. Някои са издръжливи и на вода. Това означава, че са подходящи за декориране и на баня.

 

Какви видове панели за стени предлагаме

  • Интериорни плоскости. Предложенията за вътрешни стени са красиви и практични. Монтажът на плоскостите е лесен и бърз. Подходящи са за хол, за спалня, за антре и др.;
  • С 3D ефект. Моделите с 3Д ефект създават впечатление за релеф;
  • С разнообразен дизайн: бор, мрамор, камък, бетон;
  • Панели от полистирол. Материалът е 100% рециклируем, лек и издържа на почистване. Това го прави подходящ за влажни помещения, като кухнята. Могат да се режат, за да се напасне формата им към тази на стената. Монтират се лесно с лепило;
  • Довършителен профил за стенни панели от полистирол. Монтира се с лепило в края на облицовката, за да ѝ придаде завършен вид;
  • Декоративни пана. Този тип облицовка превръща стената във важен акцент. Могат да се използват както за вътрешни, така и за външни стенни пространства. Моделите с флорални мотиви се отличават с изключително реалистична визия.

 

Защо да се доверим на Домко

Повече от 20 години верига https://www.domko.com/stores предлага на българския пазар новостите от европейските производители. Нашата компания е безпогрешен ориентир за актуалните интериорни и екстериорни тенденции. В онлайн каталога ни ще откриете красиви подови и стенни облицовки, мебели, аксесоари, декорация. Всичко необходимо за модерния дом е тук, при това – с топ качество. Продуктите ни са с висока издръжливост и отлична функционалност.

Можете да разгледате пълния каталог на сайта Domko.com, а ако се интересувате от най-новите продукти и актуалните промоции, имате възможност да се абонирате и за нашия виртуален бюлетин, с който ще научавате новините преди всички.

В случай че разнообразието от предложения затруднява избора ви, или пък се колебаете между 2 или повече артикула, лесно е да ги отбележите в „Любими“, за да сравните характеристиките, размерите, цените и други фактори. Поръчката става бързо и лесно, а с потвърждението ще получите и очакван срок на доставка.

Покажи повече