Безплатна доставка на всички онлайн поръчки

Плащане

Уважаеми клиенти, предлагаме Ви следните начини за заплащане на поръчаните стоки през нашият електронен магазин:
 
    * Плащане при доставка (наложен платеж)

 
Получавайки поръчаната стока, заплащате дължимата сума на куриера. Тя  е отбелязана в цената на поръчката. Разходите по инкасо и застраховка се поемат от www.Domko.com.

Този метод на плащане/Наложен платеж/ е достъпен за избор само за поръчки на обща стойност до 499лв с ДДС.

 
    * Плащане по банков път
 

За целта е необходимо да извършите банков превод към сметката на www.Domko.com. Следвайки етапите на поръчката, изберете от меню "начин на плащане" - "банков път". Кликнете на "завършване на поръчката" и в страницата, която се отвори ще видите банковите сметки, по които да извършите превода. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода. При доставка на стоката не дължите нищо на куриера. Банкови данни на фирма Домко ООД.

ТИТУЛЯР: „ДОМКО” ООД
Разплащателна сметка в BGN: IBAN: BG39 UBBS 8002 1030 5471 50
Банков идентификационен код (BIC): UBBSBGSF
 При банка: “Обединена Българска Банка” АД
клон: “Княгиня Мария Луиза”
Адрес на банката: гр. София, бул. “Княгиня Мария Луиза” №70


 
   * Плащане с Банкова карта (чрез виртуален ПОС терминал)


За целта е необходимо следвайки етапите на поръчката, да изберете от меню "начин на плащане" - "Банкова карта".

Банковите карти с които можете да направите on-line разплащане са: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY
Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите Verified by Visa или MasterCard SecureCode.
Моля проверете също така, дали вашата карта е отворена от вашият издател за транзакции в Интернет”.
Максималната сума за транзакция е 10 000 лева.

Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка

-Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2)
-В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Veryfied by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.

Данните, които клиента трябва да попълни за плащане с карта са:
-Данни за картата (номер, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност, име на картодържателя, адрес)
-Данни за автентикация (За идентифицирането ви като картодържател, платежният ни сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Veryfied by VISA и MasterCard SecureCode.  В случай, че сте регистрирани от вашата банка Издател в тези схеми за сигурност, на екрана ви ще се появи страница където трябва да въведете вашата автентикационна парола.

ВАЖНО: Домко ООД НЕ събира картови данни и като търговец нямаме достъп до тях, а само обслужващата ни банка.

Транзакционната валута (тази която се въвежда в платежната страница при покупка) е Български лев.

При плащане с карта чрез виртуален ПОС терминал, Потребителят депозира сума равна на стойността на направената поръчка и едва след като транзакцията на депозита бъде потвърдена се доставят поръчаните стоки и услуги. В случай, че в едноседмичен срок от датата на доставка Потребителят се откаже частично или изцяло от закупените стоки www.Domko.com се задължава да възстанови частично или изцяло депозираната сума, чрез кредитна транзакция по картата, с която е направено плащането. В случай, че потребителят не се откаже от закупените стоки или услуги www.Domko.com автоматично приема направения депозит като плащане на поръчаните стоки или услуги.

     

    * Плащане чрез ePay.bg  (карти Борика, EUROLINE, Maestro, MasterCard, VISA, TBICredit)  

 
Ако притежавате дебитна или кредитна карта издадена от българска или международна банка, можете да платите чрез системата на ePay.bg. При избирането на този метод ще бъдете прехвърлени на страницата на ePay.bg, където трябва да въведете потребителското си име и парола и да потвърдите плащането. Следвайте всички стъпки, за да бъдете върнати в страницата на www.Domko.com, за да се регистрира поръчката. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода в банковата ни сметка. При получаване на стоката не дължите нищо на куриера.

 
  
   *Внимание! Когато при съответният продукт е записано, че доставката се извършва само след предварителното му заплащане, означава че продуктът първо трябва да бъде заплатен и след това ще бъде доставен, т.е. при този продукт не е възможно да се използва услугата заплащане с "Наложен платеж".