Безплатна доставка на всички онлайн поръчки

Работа при нас

В момента има следните свободни позиции:

Позиция: Продавач-консултант магазин Домко-Пловдив 2

Местоположение: Пловдив, бул. Пазарджишко шосе 106

Отдел: Подови настилки

Тип заетост - Постоянна заетост

Вид работа - На смени

Категория персонал - Експертен персонал без ръководни функции

Вашите задължения са:

- Висше или Средно образование;- Компютърна грамотност;- Отлични комуникативни и презентационни качества;- Умения за работа в екип;- Коректност и лоялност;- Стремеж към нови знания и самоусъвършенстване;- Стажът в тази област е предимство.

- трудов договор; - постоянна работа в стабилна компания; - коректни трудово - правни и финансови взаимоотношения; - Стимулиращо възнаграждение, обвързано с търговските резултати на екипа;- Преференциални условия за служители при закупуване на продукти от магазина;- Обучения във връзка с повишаване на личните и професионалните Ви умени. Ако нашето предложение Ви интересува, изпратете актуална АВТОБИОГРАФИЯ СЪС СНИМКА на e-mail: [email protected]; Контакт ще бъде установен само с одобрените по документи кандидати.

Покажи описанието

Позиция: Шофьор на тежкотоварен автомобил с кат. С

Местоположение: София, ул. Околовръстен път 145

Отдел: Примерен отдел

Тип заетост - Постоянна заетост

Вид работа - На смени

Категория персонал - Експертен персонал без ръководни функции

Вашите задължения са:

- управление на камион; - шофиране на територията на Република България; - познаване на пътищата ще се счита за голямо предимство; - спазване на нормативно установените изисквания за безопасност и правилника за вътрешния ред на дружеството;

От Вас очакваме:

- опит като шофьор на тежкотоварен автомобил; - професионална компетентност; - удостоверение за психологическа годност; - дигитална карта; - добра клиентска ориентация; - инициативност; - надежност; - готовност за натоварване; - поддържана външност и умения за работа в екип.

- трудов договор; - постоянна работа в стабилна компания; - коректни трудово - правни и финансови взаимоотношения; Ако нашето предложение Ви интересува, изпратете актуална АВТОБИОГРАФИЯ СЪС СНИМКА на e-mail: [email protected]; Контакт ще бъде установен само с одобрените по документи кандидати.

Покажи описанието

 

Ако сте уверен, че можете да бъдете полезен при нас, моля попълнете формата за кандидатстване на български. Изпратете ни личните си данни и ние в най–кратък срок ще се свържем с Вас.

Ако не желаете да кандидатствате за конкретна свободна позиция, моля изберете опцията „Кандидатствам за бъдеща свободна позиция“. Посочете дейността, която извършвате в момента и при възможност ще се свържем с Вас.

Полетата отбелязани със звезда * са задължителни!

Кандидатствай за позиция: