Безплатна доставка на всички онлайн поръчки

Тапети Dolce & Gabanna

Филтри
Филтри
Цена
лв.
-
на страница

Артикули 1-24 от 70

Страница

Dolce & Gabbana

Колекция тапети Dolce & Gabbana се характеризира с различни стилистични теми, предложени от престижната модна марка, основана преди четиридесет години в Милано.
Представени са различни продукти - тапети и дигитални панели.
Колекцията е съставена от пет стилистични теми: сицилианска карета / „Carretto“, средиземноморско синьо / „Blu Mediterraneo“, леопард, зебра, лога.
Карета / „Carretto“
Подобно на следващата тема „Blu Mediterraneo“, темата „Carretto“ е знак на почит към сицилианския произход на стилиста Стефано Долче.
Моделите тук показват дизайни и цветове на класическата сицилианска карета, древно транспортно средство на острова, богато украсена, превърнала се в символ на сицилианската иконография.
„Blu Mediterraneo“
Още една тема, която е вдъхновена от родината на Стефано Долче.
Почит към Сицилия, прекрасен остров с богата история и изненадваща природа, потопен в прекрасното Средиземно море, от което са взети най-характерните цветове, съчетани с типични исторически и традиционни декорации, често срещани в Сицилия, както и в други части на Южна Европа.
Леопард и Зебра
Това са двете стилистични теми с животни, които предлагат тапети и широка гама от дигитални панели.
Лога
Последната стилистична тема, е класическото лого D&G, което стана много известно през годините и е много разпознаваем символ на марката.
Логото D&G всъщност вече е признато в целия свят като отличителен знак.
Това е селекция само от традиционни тапети в черно-бели цветове, както в контраст, така и тон в тон, където логото е представено с различни видове щампи е и в два размера.

                                 

 

Покажи повече