Безплатна доставка на всички онлайн поръчки

Шезлонги

Филтри
Филтри
Статус Наличност
Цена
лв.
-
Състав
  1. Полипропилен С Фибро Стъкло 2 артикули
  2. ПОЛИУРЕТАН+МЕТАЛ 2 артикули
Покажи по-малко
на страница

4 продукт(а)

Какво е нужно за перфектния летен ден? Слънце, спокойствие и почивка. Без значение дали сте на морския бряг, край някоя планинска река, или на двора, винаги можете да си подарите щастливо безвремие и релакс. Шезлонгът е ключов елемент от тази идилия.

Какъв шезлонг ни трябва

Устойчивост

Основната употреба на шезлонгите е под слънцето. Така че съществено изискване към този плажен аксесоар е да бъде изработен от издръжлив материал. Това може да бъде полипропилен или друга синтетична материя, но е важно тя да бъде с проверена и надежда здравина. В противен случай има голяма вероятност да се повреди и захаби от продължителното излагане на горещите UV слънчеви лъчи.

Удобство

Тези градински и плажни аксесоари са създадени, за да ни осигуряват комфорт. Това означава, че лежането на шезлонгите трябва да бъде приятно и отпускащо. За целта е важна формата - дали ще помогне за отпускане на мускулите и пълноценна почивка? Не забравяйте да обърнете внимание и на материята – важно е да е приятна за допир и да не се хлъзга.

Практичност

Ако планирате шезлонгът да има постоянно място в градината или двора ви, то вие бихте могли да заложите на модел със статична форма. Те са стабилни и удобни. Обикновено са проектирани така, че да могат да се събират един в друг.
Ако пък имате намерение да носите шезлонга със себе си на почивка, на къмпинг или на вилата, то по-добре да заложите на сгъваеми варианти.

Какви видове предлагаме

  • Материалите, които са използвани за изработването на тези аксесоари за плаж или басейн, са високоустойчив полипропилен, смола, фибростъкло. Металът е избягван, за да се елиминира рискът от ръждясване;
  • Сгъваеми и статични;
  • С колелца и гумички на крачетата, за да се избегне хлъзгането;
  • В различни цветове: бяло, черно и др.;
  • Устойчиви на ултравиолетовите лъчи;
  • Облегалки с възможни 5 различни позиции.

Защо да купите от Домко

Верига магазини Домко предлага най-актуалните мебели и аксесоари за дома и градината на отлични цени. Предложенията ни следват последните тенденции и удовлетворяват перфектно както желанието за удобство, така и стремежа към естетика. Те превръщат вашия интериор и екстериор във впечатляващо и комфортно кътче, съобразено с най-актуалните тенденции в дизайна.
Шезлонгите в нашия каталог са подходящи за вашия двор, за басейна, за плажа и за терасата. Можете да ги комбинирате и с красивите постелки, предлагани в каталога ни. Разгледайте разнообразните предложения на място в нашите физически обекти или онлайн на Domko.com!

Покажи повече