Безплатна доставка на всички онлайн поръчки

Трислойни паркети

Филтри
Филтри
Марка
 1. Lamett 26 артикули
 2. Woodline 3 артикули
 3. Barlinek 39 артикули
 4. HAMBERGER, ГЕРМАНИЯ 1 артикул
 5. TARKETT TRADE, СЪРБИЯ 7 артикули
Покажи по-малко
Цена
лв.
-
Състав
 1. Дъбови 30 артикули
 2. Ясен 1 артикул
Покажи по-малко
Избрани филтри
 1. Вид
  Трислойни
на страница

Артикули 1-24 от 76

Страница

Какво означава трислоен паркет и какви са предимствата му? Естествен ли е наистина? Вижте съветите на Домко!

Какво представлява трислойният естествен паркет

Трислойният паркет е изработен изцяло от дървесина. Разликата с класическия естествен паркет се крие в това, че при трислойния, както подсказва името му, има три отделни слоя, които могат да са изработени от различни видове дървесен материал. Може долните два да са от бук или иглолистна дървесина, а горният да е от дъб, ясен и т.н. Качеството на трислойните естествени модели е напълно съпоставимо с това на масивните.

Тази технология дава на естествения паркет различни предимства. Съществено сред тях е това, че той е устойчив на големи температурни амплитуди. Това се постига чрез кръстосване на втория и третия слой.

Друго предимство е, че трислойният паркет винаги е готов за монтаж. Той няма нужда от циклене или лакиране.

От екологична гледна точка многослойният модел отново е за предпочитане. При него се използва по-малко дървесина от ценни видове, които са трудни за възстановяване.

И не на последно място – тези предложения са по-изгодни от класическите масивни модели. Не очаквайте разликите да са драстични, но все пак този тип настилка се вписва в по-скромен бюджет, а качеството му е отлично.

Какви видове предлагаме

 • Дебелина. Имате избор между трислойни естествени паркети с дебелина 10мм, 13мм, 14мм и 15мм;
 • Размер на ламелата. Може да бъде от 1830х150 до 2283х194;
 • Повърхност. В зависимост дали предпочитате блясъка, или меката равна повърхност, имате възможност да поръчате разновидности с лакирана или маслена повърхност;
 • Дизайн. Натуралната красота на дървото създава комфортна атмосфера и се вписва в интериора на всяко помещение. Финалната обработка на дървото му придава различни нюанси: бежово, бяло, кафяво и др.

Защо да изберете от Домко

Качествените подови настилки в каталога на Домко представят актуалните европейски тенденции в дизайна. Можете да разгледате предложенията от колекции Timber и Lamett както на място в нашите над 20 физически обекти в цялата страна, така и в онлайн магазина ни на Domko.com.

Лесно е да изберете и да поръчате от естествените настилки с доставка до всяка точка на страната. Имате възможност да посочите необходимата квадратура и да получите доставката за броени дни.

Всеки месец на ваше разположение са и многобройните ни специални оферти. Възползвайте се от възможността да закупите настилка с топ качество и на достъпна цена