Детски килими

Филтри
Филтри
Статус Наличност
Марка
 1. Guy Laroche 19 артикули
 2. Mika 22 артикули
Покажи по-малко
Цена
лв.
-
Избрани филтри
 1. Предназначение
  Детски килими
на страница

Артикули 1-24 от 45

Страница

За каква стая си мечтае Вашето дете? Може би за красива, пъстра и весела? С Домко можете да отговорите на всички тези желания с лекота. Вижте как да изберете перфектния детски килим!

Защо да изберем детски килим за стаята на хлапетата

Гладките и устойчиви подови настилки, като паркет, ламинат и винил, са чудесно решение за пода на детската стая - те се почистват лесно и се характеризират с отлична здравина и устойчивост. За помещението обаче е важна и атмосферата на комфорт, красота и естетика. Тук идва мястото на килимите.

Детските килими са висококачествени и красиви. Те правят стаята много по-удобна. Детето може да ходи босо по тях, да сяда спокойно и дори да ляга. Те му осигуряват мека, топла основа и са любима територия за игра.

Атрактивната визия на килимите може да се превърне в съществен елемент от обзавеждането на детската стая. Имате избор между разнообразни дизайни, които да впишете в общата интериорна идея. Ако стаята е обзаведена според конкретна тема (коли, море, принцеси, пеперуди, влакове…), килимът може да бъде прекрасен елемент от общия замисъл.

Как да изберете

 

Материята

Материалите, от които се изработват килими, са естествени, синтетични или комбинация от двете. Естествените материали, като вълна и памук, правят тъканта топлеща и мека. Синтетичните пък се отличават с висока издръжливост, трайни цветове, висока устойчивост на петна и лесна поддръжка.

Важно е материята на детските модели да е приятна на допир. Обърнете внимание на дебелината на килима и на гъстотата на нишките.

Дизайна

Като заговорихме за тематично обзавеждане, помислете за него в перспектива. Обмислете настоящите интереси на хлапето, но не забравяйте, че планирате то да ползва това обзавеждане и в следващите няколко години. Изберете мебелите така, че да Ви служат в дългосрочен план. Сред предимствата на килима е, че той е елемент, който има голямо значение за визията на стаята, но и същевременно е лесно да бъде подменен. Така че с красив детски килим можете цялостно да актуализирате и обновите вида на помещението.

За да бъде ефектът оптимален, бихте могли да обсъдите някои идеи и с хлапето си. Бихте могли и да го попитате за цветовете, които му харесват напоследък, книжките и филмчетата, които го вълнуват.

Какви видове ще откриете в раздела

 • форми: кръгли, правоъгълни, квадратни, с неправилна форма;
 • размери: от малки за пред легло (80х120 см) до големи за покриване на широко пространство (200х290 см);
 • бебешки, детски, тийнейджърски;
 • за момиче, за момче, универсални;
 • материали: акрил, памук, полиестер (тъканите са тип памучни или мокетени);
 • с равна повърхност или релефни;
 • с различна дебелина;
 • в разнообразни цветове - от ярки до пастелни: синьо, розово, червено, жълто, лилаво, зелено, бежово, сиво и др.;
 • дизайни - герои от детски филмчета („Колите“, „Самолетите“, „Хана Монтана“ и др.), футболни отбори, геометрични форми, пеперуди, сърчица, звездички и др.

Защо да изберете от Домко

Когато проектирате обзавеждането на стая за деца, за Вас са важни няколко основни фактора: да е качествено, да е трайно, да е комфортно и да е красиво. Предложенията на Домко отговарят на всички тях.

Верига магазини Домко вече 20 години предлага на българския пазар мебели, подови настилки, аксесоари и декорация за дома от водещите европейски брандове. Хилядите доволни клиенти са нашата най-добра реклама.

Причината за безупречната ни репутация се крие в комбинацията от няколко фактора. В каталозите ни намират място само продукти от висок клас, с безупречно качество и модерен естетичен дизайн. Предлагаме богато разнообразие на разумни цени. Онлайн магазинът ни Domko.com приема поръчки от цялата страна и изпраща с изгодна доставка.

Стилът, удобството и качеството са достъпни и за деца, и за възрастни. Подарете си уют и красота с Домко!