Одеяла за деца

Филтри
Филтри
Избрани филтри
 1. Предназначение
  Детски
на страница

1 продукт(а)

Как да изберем детско одеяло

Детското одеяло е важна придобивка за всеки дом с малки палавници. Как обаче да изберем подходящо такова, така че то да отговаря на нуждите на вашите деца? Много родители си задават този въпрос и купуват безброй много артикули, докато не намерят най-подходящия такъв. Ние от Домко ще ви спестим това лутане и ще ви зарадваме с няколко задължителни критерия, за които да следите, когато избирате детско одеяло за децата си. Ето и какви са те:

Мекота

Мекотата на одеялцето е от ключово значение за комфорта на нашето бебе или подрастващо дете. Изберете модел, който да обгръща нежно тялото и да не драска кожата на мъничето. Това би помогнало и за по-бързото заспиване на децата, тъй като завивката ще осигури невероятно усещане, уют и комфорт.

Задържане на топлината

Едно от най-важните изисквания при избирането на детски одеяла. Уверете се, че моделът, който сте избрали за детето си, ще му осигури достатъчно топлина особено през зимните месеци. Тъй като подрастващите са много уязвими към настинки и простудни заболявания, трябва да се погрижите да им е топло през нощта, когато спят или през деня, докато гледат телевизия или четат книжки.

Достатъчно голям размер на завивката

Не пренебрегвайте размера на одеялцето. То трябва да обгръща изцяло тялото на детето и да остава плат от всичките страни, тъй като малчуганите често се въртят по време на сън и може да се отвият неволно, което да доведе до простуда.

Видове детски одеяла в Домко

На Domko.com ще намерите голямо разнообразие от завивки, възглавници и спални комплекти на ниски цени. Ето и какви модели детски одеяла ви предлагаме:

 • 150/200 сантиметра;
 • 50% памук;
 • цветни – бежови, розови и др.;
 • на райета;
 • с пеперуди;
 • на каре;
 • с различна мекота;
 • с различно ниво на топлина.

Съветът ни е да се стараете да купувате повече завивки от памук за вашите деца. Някои малчугани могат да получат раздразнение при дишане, ако заложите на плюшени детски одеяла. Ако сте сигурни, че няма да предизвикате такава нежелана реакция, то бихте могли да експериментирате, за да разберете кой вариант е най-подходящ за вашите малчугани.

Защо да пазарувате от Домко

В онлайн магазина на Домко ще откриете всичко нужно, за да освежите дома си, градината или офиса си.

Нашите физически магазини са вече 20 години на пазара и продължават да радват потребителите с коректно обслужване и страхотни оферти. Ние следваме световните интериорни трендове и винаги сме в крак с модата.

Доверете се на Domko.com и освежете ежедневието си.