Безплатна доставка на всички онлайн поръчки

Самозалепващи LVT планки Senso

Филтри
Филтри
Цена
лв.
-
на страница

15 продукт(а)

Самозалепващи планки Senso - Безкраен дизайн, Качество, Ефективност!

 

Безкраен дизайн

Самозалепващите винилови планки Gerflor Senso се предлагат в три колекции: „Senso Rustic“, „Senso Urban“ и „Senso Natural“. Тези висококачествени подови настилки са идеалното решение за незабавно създаване на имитация на паркет, бетон или циментова настилка във вашия дом. Ако сте почитатели на винтидж стиловете със състарено, патинирано и боядисано дърво като "Kola", тогава изберете колекцията Senso Rustic. Ако съвременните и градски интериори с бяло, сиво и оригинални цветове като "Provence Blue" са повече вашият стил, изберете Senso Urban! Ако предпочитате елегантно естествено дърво като "Columbia", за да създадете идеалното съчетание на благородните материали и успокояващите прахообразни цветове на уютен домашен интериор, тогава не търсете повече от Senso Natural! Тези винилови гами се отличават с невероятно реалистично покритие и комбинират матова, оребрена текстура с широка гама от ръбове на всяка дъска.

 

Лесно и ефективно, от монтажа до почистването

Инсталацията е едновременно бърза и безпроблемна. Senso Self-Adhesive ви позволява да създадете имитация на подова настилка по ваш избор. Залепващата подложка върху виниловите дъски не изисква допълнително лепило и дъските могат лесно да се режат с макетно ножче. Залепващите PVC планки от колекцията Gerflor Senso Self-Adhesive са идеалното решение за бързи ремонти. Те не само са рентабилни и екологични, но също така са лесни за почистване само с малко сапунена вода или неутрален препарат.

 

Качество Gerflor във вашия дом

Самозалепващите PVC планки Senso са много устойчиви, което означава, че ще издържат години и години напред. Със своята PU обработка на повърхността и 0,20 mm износващ се слой, дъските и плочките в гамата самозалепващи Gerflor Senso осигуряват превъзходна устойчивост на удари, драскотини и други белези. Те са подходящи за всяка стая в дома, независимо дали спални, стаи или дори бани. Самозалепващите се ламинирани планки Senso са водоустойчиви и здрави и се предлагат с неплъзгаща се повърхност.

 

Gerflor: ангажирани с вашето здраве и околната среда

Самозалепващите планки Senso са 100% рециклируеми, като част от решимостта на марката да защитава околната среда. Както при всички продукти на Gerflor, тази гама има оценка A+ за качеството на въздуха в помещенията с много ниски емисии на фини прахови частици. Изборът на винилови планки Gerflor е полезен не само за околната среда, но и за вашето здраве, тъй като те не съдържат никакви вредни химикали, тежки метали, олово, разтворители или токсични пластмаси. Качество на Gerflor и 100% рециклируеми продукти без никакво въздействие върху вашето здраве или околната среда.

(Самозалепващи винилови планки Senso; 15 цвята; обща дебелина: 2 mm; дебелина на износващия се слой: 0,20 mm; два формата: 177 x 1210 mm и 298 x 602 mm; тегло: 3920 g/m²)

Покажи повече