3D панели за стени

Филтри
Филтри
Цена
лв.
-
на страница

8 продукт(а)

Какво представляват декоративните стенни панели? Защо да изберете това покритие и какво трябва да знаете за него? Вижте съветите на Домко!

Какво са 3D стенните панели

Стенните панели са декоративно покритие, което можете да сложите на цяла стена или само на част от нея. Те са алтернатива на традиционната мазилка и отличен заместител на тапетите. Монтират се върху стената и създават триизмерна илюзия.

Възможна е изработката на стенни панели от различни материали, като дърво, ПДЧ, гипс, МДФ, корк, стиропор, алуминий и други.

3Д ефектът при различните видове се постига по различен начин. При някои модели той се получава чрез специалната система за монтаж, чрез която плоскостите се подреждат на редове с различни нива и с различна дебелина. При други, релефът идва от специалното покритие.

Какви са предимствата им

Естетика

Декоративните 3D облицовки се превръщат в чудесен интериорен акцент, който придава отличителен характер и стил на помещението. С тях имате възможност да допълните и подчертаете общата идея на дизайна.

Практичност

Стенните панели Ви помагат да постигнете безупречна визия дори и при стени с леки дефекти или с не напълно равна повърхност. Лесно е да ги монтирате и те скриват дребните несъвършенства. Зад тях можете да замаскирате дори кабели.

Лесна поддръжка

За разлика от повечето видове мазилка, боя и тапети, декоративните стенни плоскости могат да се почистват. Това ги превръща в практично дълготрайно решение. Освен това обикновено са издръжливи на надраскване и натиск.

Елементарен монтаж

Монтират се за специална скара или се залепват с лепило директно на стената. Поставянето им може да се извърши дори от хора без голям опит.

Разнообразни приложения

Освен като стандартно покритие за стени, тези елементи могат да бъдат използвани за изработка на декоративни пана, за визуално обособяване на прегради, за покритие на тавани и др. Могат да се комбинират и с декоративно осветление.

Изолация

Декоративните стенни панели служат и като допълнителна изолация, която помага за запазване на топлината в помещението и за намаляване на външните шумове.

Какви видове ще откриете в раздела

  • Износоустойчиви;
  • Лесни за поддръжка и почистване;
  • Влагоустойчиви (подходящи дори за кухни и др.);
  • Възможност за използване на различни техники за монтаж. Бихте могли да ги подредите в една равнина, шахматно, асиметрично и т.н.;
  • Размери на плоскостите 1296мм/132мм. Тази големина позволява разнообразни импровизации и приложения на декоративните панели;
  • Дебелина 12мм – осигурява добра топлоизолация и шумоизолация;
  • Предлагат се в пакети от няколко панела;
  • В различни цветове;

Как да поръчаме от Domko.com

Поръчката става лесно и бързо в онлайн платформата на Домко. Необходимо е само да добавите продукта в количката си, да отбележите цвят, размер или други детайли за продукта (ако има такава опция) и да попълните коректно данните за доставка. Ако желаете фактура, важно е да впишете и данните на фирмата. Всичко това отнема не повече от 2-3 минути. Ако пък вече сте пазарували от нас, можете директно да използвате данните, които системата е запомнила.

Опциите за плащане варират при различните продукти. При някои артикули от магазина имате възможност за плащане при получаване, докато за други (като мокети, фолио и др.) се изисква предварително плащане онлайн.

Декоративните стенни панели са сред нашите предложения за ценители. Те са модерно решение, което набира популярност в съвременния вътрешен дизайн. Ако някой от моделите Ви допадне, имайте предвид, че е възможно в момента да го нямаме на склад, така че съобразете сроковете си за ремонт с указаното в нашия потвърдителен имейл време за доставка.

Пазаруването в нашите физически и онлайн магазини винаги е лесно и на добри цени. Подарете си модерен и красив интериор с Домко!

Покажи повече