Безплатна доставка на всички онлайн поръчки

Килими Шаги

Филтри
Филтри
Статус Наличност
Цена
лв.
-
Състав
 1. 100 % ПОЛИЕСТЕР 7 артикули
 2. 100% Полиестер 8 артикули
 3. 100% ПОЛИПРОПИЛЕН 22 артикули
 4. 100% Полипропилен 22 артикули
Покажи по-малко
Избрани филтри
 1. Тип
  Рошави килими
на страница

Артикули 1-24 от 37

Страница

Тенденциозното засилване на интереса към бутиковите решения е вдъхновение и основна причина да създадем разнообразен продуктов каталог, в който килимите шаги заемат почетно място. Познати още и като “рошави”, те са любим избор на мнозина, а вече и Ваш. Подовата настилка от този вид притежава атрактивен дизайн и може да бъде описана като меко и уютно утро над града. Тя е подходяща за всички видове помещения в жилището и дори е задължителна, ако искаме да сме прегърнати от радостно настроение и спокойни мигове. Направете най-доброто в интериорен план и се доверете на онлайн магазин Домко.

Какво представляват килимите шаги

Килимите шаги имат характер. Създадени са за ценителите на хубавите неща и могат да се открият в различни стилови особености - минималистичен акцент, ярки и типично градски, с класически дизайн и прочее. Модерен прочит или приютяваща романтика насред забързаното ежедневие - какво му трябва повече на човек, ако не изящество и комфорт на едно място. Килимите шаги приканват да се съберем около любимия семеен кът и да заровим пръсти и мисли в рошавата подова настилка, която е простичко щастие в така материалния и суетен свят. Нека му се насладим.

За кои стаи са подходящи

В тази категория на Domko.com ще откриете достатъчно голямо разнообразие от килими шаги, така че да успеете безпроблемно да реализирате всички свои арт идеи и грандиозни интериорни проекти, които планирате с години. Тук, и никъде другаде, ще получите възможност да закупите маркови и подчертано класни подови настилки на разумни цени, а след това и да постигнете естетически резултати без аналог - такива, каквито дори и Вие самите не сте очаквали… Изхождайки от дизайнерските особености на рошавите модели, може да се каже, че са подходящи за помещения, като:

 • Спалня;
 • Хол;
 • Детска стая;
 • Кухня;
 • Любим кът в дома;
 • Други зони от жилището.

Няма правила, които задължително да следвате, когато е дошло времето да се погрижите за жилищното обзавеждане и декориране. Можете да се водите по някои изпитани и утвърдени насоки, за да не излизате твърде далеч от зоната си на комфорт, но все пак, всичко е изцяло във Вашите ръце при взимането на подобни решения. Купете шаги килим от Домко и внесете лукс и ексцентричен блясък у дома.

Лесни ли са за почистване

Въпросът с почистването стои на преден план, когато става дума за избора на какъвто и да е вид подова настилка. Добре е да се уточни, че килимите шаги са рошави, а това е основна предпоставка за задържането на повече мръсотия и прахови частици. Въпреки това, качеството на материалите за изработка дават възможност да се осъществи една доста добра поддръжка и то без особени усилия.

Класическите методи за почистване в случая работят безотказно, а за да предпазим тъканите от упорити зацапвания, е препоръчително да не използваме настилката в кухненски помещения и други стаи с потенциално висок риск от замърсявания. Редовното й освежаване е задължително, за да я запазим в идеален вид за по-дълго време. Струва се да се инвестира в това.

В какви цветове се предлагат в раздела

Освен 3д и релефни, в категорията ще откриете още и килими шаги в многообразие от цветове - сиви, бели, зелени, лилави, кафяви и др. Пълната свобода на избор отново е факт, което е задължително условие за създаването на прекрасна домашна атмосфера, напомняща на покоите на важни личности и благородници. Бъдете царе в собствения си дом, където има от всичко по малко - ретро енергия, високотехнологични краски, провинциални щрихи и изискано-класически акценти с голямо влияние върху всичко, което ни заобикаля. Доверете се на Домко и сбъднете мечтата си за неповторим дом.