Безплатна доставка на всички онлайн поръчки

Фототапети с морски пейзажи

Филтри
Филтри
Марка
 1. A.S.Creation 1 артикул
 2. Komar 15 артикули
Покажи по-малко
Цена
лв.
-
Избрани филтри
 1. Дизайн
  Море
на страница

16 продукт(а)

Мечтаете ли за екзотични пътувания и морски приключения? Ако няма как да се отдадете изцяло и целогодишно на тази своя мечта, имате възможност да пренесете поне малка частица от нея в дома си. Вижте как да впишете в интериора си фототапети с море!

Как да използвате фототапетите с море

 

Защо морските пейзажи са любими

Лятото е обичан сезон, който свързваме с релакс, слънце, безгрижие. В много случаи зарядът с енергия, който получавате по време на почивката, е ценният източник, който Ви дава сили през дългите студени месеци. А защо да не си създадете вечно лято у дома? Е, няма да е съвсем същото като на истинско море, но изображенията на фототапетите са толкова реални, че сякаш наистина Ви пренасят там – далеч от града, на пясъчния бряг.

Те са интересен начин за декорация, който разнообразява дизайна на помещението и Ви стимулира да мечтаете. Ще съзерцавате любимата си гледка всеки ден, без значение от сезона и ще кроите планове за нови летни преживявания.

Къде да ги поставите

 • В хола. Морският пейзаж превръща хола в крайбрежно пристанище, в плаж, в кей. Ако интериорът е с мебели в средиземноморски стил, хармонията ще бъде пълна. Като цяло е подходящо обзавеждането да е в светли цветове, за да не се получи претрупаност;
 • В спалнята. Сънищата са в състояние да реализират и най-смелите ни мечти, а какво по-хубаво от това да заспите, загледани в морския хоризонт? Фототапетът ще създаде усещане за допълнителен прозорец;
 • В кухнята. Кухнята е мястото, където творим ароматни вкусни специалитети за семейството си, а трапезарията е зоната, където се събираме всички, за да вечеряме и да поговорим. Допълнителна доза вдъхновение и красива морска гледка и летни мотиви винаги са добра идея за стената на това помещение;
 • В заведение. Спомените за кафенетата и малките ресторантчета на морето са едни от най-милите ни летни асоциации. С подходящи мебели и декорация, както и с тематичен фототапет ще създадете автентична атмосфера на тема „Море“ дори и на стотици километри от брега.

Как да ги поставите

 

Подготовка

Стената се подготвя за залепване на новите фототапети, като се премахнат всички следи от стари тапети и блажна боя. Ако не е равна, е добре да се шпаклова. Когато е перфектно почистена, на нея с молив се отбелязват очертанията, в които ще бъде поставен фототапетът. За точното им измерване използвайте и нивелир.

Разбъркайте лепилото според указанията. Ако тапетите са хартиени, го нанесете равномерно до ъглите и не се бавете повече от минута-две с поставянето на намазаните парчета. Избутвайте балончетата с въздух отвътре навън.

Ако фототапетите са с влийс основа, намажете лепилото на стената, но не на цялата, а само в зоната, на която ще поставяте първото парче, после – второто и т.н. Балончетата въздух избутайте от центъра към краищата.

Препоръчителната температура за съхнене е 20 градуса.

Какви видове се предлагат в раздела

Всеки си представя своето мечтано лято по различен начин. Дори едно и също море виждаме от собствена гледна точка. Какво е то във Вашите мечти? Разгледайте каталога ни и няма начин да не откриете изображение, което да Ви развълнува!

 • Екзотични изгледи с палми;
 • Море с лодки;
 • Морски пейзаж с кей;
 • Залези;
 • Прозорец с гледка към морето;
 • Плаж със спокойни вълнички;
 • Морска пяна.

Защо да изберете от Домко

Преобразяването на дома може да се случи с разумен бюджет и малко повече креативност. В магазини Домко винаги ще откриете най-актуалните предложения от последните колекции на водещите европейски брандове. Ние ще Ви помогнем да реализирате и най-смелите идеи за цялостен ремонт, за освежаване или просто за добавяне на интересен акцент.

Предлагаме мебели, подови настилки, килими и мокети, тапети, аксесоари, декорация – всичко необходимо за модерното жилище и съвременния офис. Всеки месец много от артикулите ни са на промоционални цени. Проверете за актуалните ни намаления онлайн на Domko.com!