Безплатна доставка на всички онлайн поръчки

Фототапети природни пейзажи

Колекции:
Филтри
Филтри
Марка
 1. A.S.Creation 16 артикули
 2. Komar 65 артикули
Покажи по-малко
Цена
лв.
-
Избрани филтри
 1. Дизайн
  Природа
на страница

Артикули 1-24 от 81

Страница

Иска Ви се домът Ви да придобие свеж и ведър облик? Фототапетите с природа могат да постигнат забележителна промяна. Вижте къде да ги поставите!

В кои стаи е подходящо да поставите тапети с природа

В хола

Природните картини се вписват както в класическа, така и в модерна всекидневна. Ако обзавеждането е по-традиционно, добре би се съчетало с фототапет с красива снимка на гора, поляна, водопад или друга живописна гледка. Ако сте заложили на съвременен, дори авангарден дизайн на хола, можете да се спрете и на по-стилизирани природни композиции.

Красивите природни пейзажи създават оптическа илюзия и уголемяват визуално пространството. Те могат да послужат за разширяване на перспективата в по-малък хол. Те създават впечатлението, че в стената има прозорец.

Фототапетите с природа са много подходящи и за стаи, в които няма достатъчно светлина. Ако случаят е такъв, изберете модел в по-светли нюанси.

За спалня

Спалнята е място за почивка, за медитация и за презареждане със сили и с енергия. Гледката на природа перфектно се вписва в идеята. Можете да поставите фототапета на стената над леглото, или пък на някоя от околните, на която имате достатъчно свободно пространство. Зеленината внася баланс и спокойствие. С красивите пейзажи преоткривате връзката си с природата.

Баня

Макар в банята обикновено да залагаме на твърди покрития за стена, интересно и много свежо решение е да поставите на една от стените тапет с тема „Природа“. Може да са тревички в близък план, навлажнени от роса, или пък загадъчна гора – вариантите са много, а ефектът е впечатляващ.

Кухня

Кухненските фототапети създават нестандартна визия и разчупват пространството. Можете да ги поставите в зоната зад мивката и работния плот – действа вдъхновяващо и освежаващо.

За детска стая

Докато по-малките деца са почитатели на герои от филмчета и предпочитат пъстри тапети с весели картинки, то по-големите търсят своята индивидуалност и обичат нестандартното. Тапет със загадъчна градина, с ведро небе или с тайнствено езеро перфектно ще се впишат в тийнейджърската стая.

Какви видове ще откриете в раздела

 • Гора. Имате избор между пролетна гора с нацъфтели дървета, или пък есенна с богати златисти нюанси, а също брезова или дъбова. Особено романтично и очарователно е прокрадващото се през клоните слънце. То сякаш осветява и Вашата стая;
 • Водопади. Фототапетите с водопади са толкова реалистични, че сякаш чувате шума на водата;
 • 3D. Пейзажите създават невероятно усещане за дълбочина. С тях стаята сякаш става безкрайна. 3д фототапетите с природа предлагат перспективата на реална гледка;
 • Небе. Внася лекота и провокира въображението;
 • Джунгла. Екзотиката на джунглата може да бъде цветният акцент, който ще завърши цялостната Ви идея за нестандартен дизайн. Той ще се превърне в чудесен контраст на едноцветни мебели. В някои от предложенията на тема „Джунгла“ се забелязват и екзотични животни: тигър, папагал;
 • В черно-бяло. Черно-бялата природа е авангардно решение, което подчертава характера на помещението.
 • Размери. Най-компактните фототапети в раздел „Природа“ са с размери 125х125 см. Можете да ги поставите в центъра на бяла стена, за да се открояват. Интересен подход е и ако решите да ги рамкирате. Ако обаче във Вашия интериорен проект има място за по-голям фототапет, имате възможност да избирате от изображения с размери до 270х390 см.

Защо да изберете от Домко

Когато Ви предстои ремонт, но желаете в резултат да получите не само качествен и функционален, но и модерен красив интериор, магазини Домко ще Ви предложат най-креативните решения.

Разгледайте нашия онлайн каталог! Очакват Ви хиляди продукти и безброй идеи. Предлагаме мебели, подови настилки, домашен текстил, покрития за стени и аксесоари на водещи европейски брандове. Открийте ги на достъпни цени на Domko.com!