Mika Wall Line Acoustic

Филтри
Филтри
Цена
лв.
-
на страница

11 продукт(а)

Шумът и ехото магат да бъдат невероятно разрушителни във всяка една среда домашна или работна. Акустични МДФ панели Mika Wall Line са създадени с уникална звукоизолационна филцова подложка и устойчиви материали, за да бъде пресъздаден перфектния баланс и хармония в дома и офиса.

Благодарение на филцовата черна подложка с дебелина 9мм исползвана за основа на акустичните панели, се получава висока звукоизолация в помещението, в което е монтиран продукта. Степента на звуко-устойчивост е клас B, определен по европейската стандарт EN ISO: 11654:1997 с коефициент на звукопоглъщане α=0.80;0.85.
Материалът, от които са изработени профилите върху подложката е МДФ, който е покрит с лист 1мм от естествен дървесен фурнир. Върху един панел има разположени 15 ламели с размер 27мм ширина и 12мм дебелина. Разстоянието между ламелите е 13мм.

Поведението на продукта при пожар е класифицирано със степен на горимост B–трудно горим. Също така, панелите са ECO-friendly или по-точно безвредни за околната среда и човечеството, този продукта притежава сертификат CARB-P2, който отговаря за нивата на Фармалдехид - газ опасен при вдишване и взривоопасен.

Относно монтажната дейност, тя е изключително лесна, има три варианта за инсталация – със скара, със захващане за стена с винтове или с лепило (напр. лепило „Течен пирон“).

Почистването е препоръчително да бъде с прахосмукачка или суха кърпа. Използването на вода може да раздуе МДФ продукта. Не са подходящи за монтиране в помещения с висока влажност.

Покажи повече