Photomurals

Collections:
Shop By
Shopping Options
Price
-
per page

Items 1-24 of 1589

Page

Как да придадете на помещението индивидуалност и неповторима атмосфера? Какво ще кажете за фототапети? Вижте какви са техните предимства! Ще Ви дадем и няколко полезни насоки за поставянето им.

 

Как се лепят фототапети

  • Стъпка едно е да подготвите добре стената. Основата за лепене трябва да е равна и гладка – без неравности или дупки. Ако има такива, трябва предварително да се запълнят. Важно е да няма следи от предишни тапети или блажна боя. Трябва стената да е чиста и суха, за да може лепилото да се задържи здраво;
  • Стъпка две: подгответе лепилото. За фототапетите е нужно лепило, което не е прекалено рядко и течно;
  • Стъпка три. Започнете лепенето от средата на фототапета и съответно от средата на стената. Начертайте вертикална и хоризонтална линия, които да използвате за ориентир. Не започвайте от ъглите, за да предотвратите евентуално изкривяване на фото изображението, ако те са криви;
  • Стъпка четири. Нанесете лепило на всяка от частите, включително на крайчетата. Започнете със залепянето първо на средните елементи, а после продължете с тези от двете им страни. Препоръчително е да се застъпват около 2 см. Със специален инструмент извеждайте въздуха.

 

Кога са добро решение

 

Фототапетите са интересна идея както за дома, така и за вилата. С тях всяка стая вече има свой характер.

Важно е да изберете такова изображение, което пасва идеално на интериорната Ви идея и е в хармония с цялостното обзавеждане. От ключово значение е също визията да съответства и на Вашия естетически вкус, защото ще я наблюдавате дълго време – трябва да Ви създава позитивна нагласа и радост.

В зависимост от изображението, можете да използвате фототапети за детската стая, хола, спалнята, кухнята. Ако ги залепите в коридора, можете да създадете интересен ефект на оптично уголемяване на помещението.

Имате избор къде да ги поставите. Можете да изберете за това стената, но също и тавана. Ако пък са с подходящ размер, можете да ги залепите и на вратата.

Този тип тапети са чудесна идея и за заведения. С тях ще постигнете артистична, нестандартна и запомняща се атмосфера.

 

Какви видове и размери има

Колко части

Фототапетите са от няколко части, обикновено 4 или 8.

 

Какви размери

В зависимост от това дали предпочитате фототапетът да заема цялата стена (целия таван) или само определен участък, можете да изберете модели с размери от 100х200см до 900х280см.

 

Теми

Какво изображение би подхождало най-добре на дизайна на помещението, което планирате да украсите? Изборът Ви е голям. Тук ще откриете фототапети с животни, цветя, пейзажи от природата, градове, графити и много други.

 

Защо да поръчаме от Домко

Здравина, плътност, трайност и красив дизайн – това са основните характеристики, на които трябва да отговарят фототапетите, които всичките ни клиенти търсят. Затова за нас е важно да предлагаме в настоящия раздел само продукти с доказано висока класа. Това е и причината да работим с Komar Products KG – брандът, чиито тапети са еталон за качество в сферата. Домко е изключителен представител на марката за българския пазар. Ще откриете техни предложения в огромно разнообразие от дизайни и цветове.

Цените са напълно достъпни, а много от предложенията Ви очакват и с промоционални отстъпки.

Можете да се уверите в качеството на атрактивните продукти във всеки от нашите физически обекти в цялата страна.

А пълният ни каталог с десетки дизайни, Ви очаква в онлайн магазина ни Domko.com. На нашия сайт можете да разглеждате всички предложения за стенни изображения и да избирате толкова дълго, колкото Ви е нужно. Онлайн можете още да получите практични съвети от полезната ни рубрика, както и да разгледате всички актуални намаления в специалния ни раздел. Красивите тапети можете да поръчате с доставка до всяка точка на България.

Show more