Free delivery on all online orders

Protectors

Shop By
Shopping Options
Price
-
per page

2 Items

Нужен Ви е качествен и водоустойчив протектор за матрак? Възползвайте се от предложенията на Домко!

Как ни помага протекторът

Качествените матраци обикновено са свързани с немалка инвестиция, така че е важно запазването им в перфектно състояние възможно най-дълго. Понякога обаче има ситуации, в които матракът се навлажнява, а проникналата във вътрешността му вода създава дискомфорт.

Протекторът пази от всякакъв вид замърсяване, включително и от попадане на прах и акари по повърхността на матрака.

Протекторът е точното „облекло“ за всяко легло. Той е дискретен и практичен. Поставяте го лесно с помощта на ластици, а върху него подреждате чаршафите и завивките. Той на практика е незабележим. Помага много за поддържането на чистота и хигиена. Непромокаем е, лесно се сваля, може да се пере често на висока температура. По този начин протекторът се превръща в допълнителен предпазен слой върху тапицерията, който удължава живота ѝ.

Протекторът е отлична възможност за допълнителна защита за всяка спалня – основна или за гости. А когато става дума за детските креватчета, както и за леглата на възрастните, които имат малки деца, той е задължителен аксесоар.

Какво ще откриете в раздела

С какво се отличават протекторите за матрак

  • различни размери. Имате избор между модели, подходящи за разнообразни видове легла. Сред предлаганите опции са:
  • 70х140 см (подходящо за бебешко креватче);
  • 90х200 см (стандартно единично легло);
  • 140х200 см, 160х200 см (персон и половина);
  • 180х200 см (двойно легло);
  • с ластик в ъглите – поставянето и махането става за секунди;
  • с антиакарна и антибактериална обработка;
  • с непромокаема, но дишаща долна PU мембрана;
  • с мека хавлиена горна част от 100% памук.

Протектор за възглавница

Както матракът, така и възглавницата е подложена на интензивна употреба и всекидневно зацапване. Стандартните калъфки я предпазват от прах и пряко замърсяване, но не могат да предотвратят достъпа на течни и мазни петна.

Предлаганият в раздела протектор за възглавница е водоустойчив и може да се пере многократно в пералня. Поставя се лесно с цип и е с универсални размери 50х70 см. Тази големина го прави приложим за всякакви видове възглавници със стандартни размери. Повърхността му е от 100% памучен противоалергичен плат.

Защо да се доверите на Домко

Концепцията ни при създаването на нашия магазин беше проста: да направим достъпни за българския потребител най-модерните и красиви продукти за дома от водещите европейски дизайнери. И от откриването на първия ни магазин през 2001 г. до днес ние неотлъчно следваме този принцип.

Със своите 13 магазина в най-големите български градове и с онлайн платформата си в наши дни Домко е неоспорим фактор и ценен съюзник на хиляди семейства в осъществяването на тяхната съкровена мечта за изграждане на красив и уютен дом.

Предлаганите във физическите ни обекти и онлайн на Domko.com са с от най-висок клас и с доказано качество.

Как да поръчате

В стремежа си да предложим всичко необходимо за модерния стилен дом, в каталога на Домко ние включихме продукти за цялостно изграждане на интериора: мебели, подови настилки, килими и мокети, домашен текстил, тапети, аксесоари и др.

Лесно е да се ориентирате в разделите и подразделите от падащото меню „Продукти за дома“ на заглавната ни страница.

Във всеки раздел имате опция за търсене по цени (започвайки от най-високите или най-ниските), по размери, по колекции, както и по характерни особености за съответния продукт.

Ако предпочитате евтините покупки (кой ли не ги предпочита), задължително посетете раздела „Пазарувай изгодно“, където на едно място са събрани всичките ни актуални промоции.

Когато вече сте набелязали някоя от своите покупки, запазете я с бутона „Добави в количката“, след което можете да се върнете към разглеждането. По този начин можете да направите цялостна поръчка на всички продукти, необходими за планувания ремонт, обзавеждане или просто освежаване на дома.

Show more