Free delivery on all online orders

Tables

Shop By
Shopping Options
Brand
  1. MIKA, ТУРЦИЯ 3 items
  2. Mika 37 items
Less
Price
-
Composition
  1. MDF 2 items
  2. МДФ/МЕТАЛ 10 items
  3. МДФ/ХДФ/ДЪРВО 1 item
  4. ПДЧ 11 items
  5. ПДЧ/МЕТАЛ 4 items
Less
per page

Items 1-24 of 40

Page

Нужна ви е маса за хола или трапезарията? Вижте предложенията на Домко!

Как да изберете маса

Функция

В трапезарията масата е най-съществената мебел, около която се изгражда цялостният интериорен дизайн. Тя има ключова роля и е важно да бъде максимално комфортна и удобна. Изберете модел, който може да побере всички членове на домакинството, за да бъде подходящ както за сутрешното кафе, така и за семейните обеди и вечери.
Ако пък ви е нужна масичка за хол, нейната функция е не само практична, но до голяма степен и естетична. Тя е бижу, което е съществена част от обзавеждането на стаята и добавя елегантност и стил.
Помощните модели пък могат да изпълняват безброй задачи. Те са много практичен и полезен елемент в обзавеждането. Можете да ги поставите във всекидневната, в кухнята, в кабинета, до дивана, в ъгъла и на всяко място, където се нуждаете от допълнителна използваема площ. Там можете да сервирате кафето или аперитива, да поставите сутрешния вестник или книгата си. Имате възможност да ги добавите и към обзавеждането на офиса с различни предназначения.

Материал

Дървените модели добавят нюанс на класика и традиция. Металните със своя индустриален вид са подходящи за модернистични дизайни. Стъклените внасят лекота и създават усещане за по-широко пространство.

Размери

Бъдете внимателни при измерванията на пространството, предвидено за маса. Тя трябва да заема такава част от помещението, че покрай нея да има място за столове, както и за преминаване, когато хората са седнали.

Какви видове маси предлагаме в категорията

  • Трапезни. Моделите са с изключително модерна и стилна визия. Можете да се спрете на съвременни кухненски предложения със стъклен плот, метални или дървени крака;
  • Холни. Дизайнът на предлаганите холни масички е впечатляващ. Стъклените модели са авангардни и иновативни, а предложенията от метал с плот от МДФ са изключително здрави и издържани в индустриален стил;
  • Помощни. В каталога ни се предлагат разнообразни видове помощни маси. Някои са единични, а други в комплект от две или повече, които практично могат да се приберат една под друга. С модерен дизайн от материали като стъкло, метал и др. и с разнообразни форми (квадратни, правоъгълни, кръгли), предлаганите маси са перфектното допълнение към вашето обзавеждане.

Защо да се доверим на Домко

Мебелите от Домко представят на българския пазар най-актуалните тенденции в интериора и предлагат избор на продукти от висок клас и на достъпни цени.
Имате възможност да посетите някой от десетките ни физически обекти в различни градове или да поръчате от онлайн магазина ни на Domko.com.

Show more