Pendant Lamps

Shop By
Shopping Options
Brand
  1. Concepta 87 items
  2. Rabalux 50 items
Less
Price
-
per page

Items 1-24 of 146

Page

Търсите пендели за новия си дом? Домко е точното място за Вас!

Местенето в нов дом е изключително вълнуващо преживяване. Искате всеки един детайл да бъде избран с внимание и всичко да е перфектно. Имате желанието да обиколите всички магазини и да изберете най-хубавите осветителни тела, но нямате времето. Всичко, от което имате нужда, можете да намерите в онлайн магазина на Domko.com. Изборът от модели и стилове е доста широк.

Какво трябва да знаем при избора на пендели

За да направите правилният избор от пендели или други осветителни тела е нужно да определите какво точно търсите. Видовете пендели могат да бъдат винтидж, пънк, минималистични, модерни, ретро модернистични, индустриални и още много други. Осветителните тела предават завършителната нотка на интериора на дома.

Полилеите са също толкова добър избор като пенделите. Разликата между двете е, че пенделите се държат на единствена верига или прът, а полилеят - на няколко.

Осветителните тела имат различни предназначения за различните помещения. Например в кухнята светлината трябва да е ярка, за да Ви е по-комфортно по време на готвене. Тук пенделите са добър избор. В трапезарията също е препоръчително светлината да е ясна, в хола обаче е по-уютно да се ползва топла светлина, все пак там е мястото, където ще релаксирате след дълъг работен ден. Пенделите са подходящи за хол, тъй като светлината е индиректна и се разпространява добре в помещението, понеже се отразява и рефлектира върху стените.

За предаване на характер на помещението можете да се спрете на лампи и лампиони. Полилеите са също толкова добър избор като пенделите. Разликата между двете е, че пенделите се държат на единствена верига или прът, а полилеят на няколко.

При избора на осветително тяло за баня можете да се спрете на плафониерите.

Какво предлага Домко

Домко имаме физически магазини с локации в София, Пловдив, Враца, Варна, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Хасково и Солун, можете да откриете нашите предложения в онлайн магазина, което прави Вашия избор и решения още по-леснодостъпни. Можете да добавяте нещата, които Ви допадат в категория “любими”, където после да влезете и да разгледате своя “mood board”. Когато сте готови с избора, е нужно само да добавите нещата в количката, да попълните данните си, да изберете начин на плащане и доставка, след което да натиснете “поръчай”.

На сайта можете да видите всеки един наличен интериорен текстил, неговият състав, размери, цветове и цени. Доверете се на нас и ние ще Ви предложим най-удобните и атрактивни решения за Вас!

Show more