Mats

Shop By
Shopping Options
Brand
  1. Vebe Floorcoverings 11 items
  2. HAMAT, ХОЛАНДИЯ 2 items
Less
Price
-
per page

13 Items

Изтривалката има неблагодарната задача да поема колкото може повече кал, прах и вода от обувките на влизащите в дадена сграда, жилище или офис. Но пък тя има и честта да е първият представител на дома, който посреща новодошлите. Вижте какви модели сме предвидили в нашия каталог.

Какви видове изтривалки ще откриете в раздела

  • Кокосови. Те са от естествен материал и са изключително практични. Не са тъкани, а са изработени по специална технология, при която кокосовите влакна са здраво преплетени. Влакната са сухи и с въздух помежду им. Това означава, че водата и калта изтичат и не се задържат вътре в изтривалката. Неравната им повърхност има отлична изстъргваща функция, с която помагат да изтрием максимално подметките на обувките си;
  • Текстилни с гумена основа. Този тип са изработени от синтетични влакна и представляват изключително здрава мокетена тъкан, с добавен гумен слой за допълнителна стабилност. Те са издръжливи на интензивна употреба. Повърхността им е устойчива на слънчеви лъчи и не променя цветовете си;
  • Гумени. Изтривалките изцяло от гума предлагат най-висока трайност и здравина. Релефната им повърхност помага за максимално почистване на подметките;
  • С надписи. Класическото „Welcome“ или “Welcome Home” никога не излиза от мода. Те създават усещане за уют и топлина още преди прекрачването на прага на входната врата;
  • Размери. Най-многобройните ни изтривалки са с двата стандартни размера 40х60 см и 60х90 см. Кокосовите модели обаче са с дължина 2 м. Това означава, че имате възможност да ги оразмерите и срежете на две или три парчета и да ги използвате за различните врати на жилището.

Как да ги почистваме

Изтривалките са сред вещите, които най-много се цапат. Малкият им размер обаче позволява лесно да ги изтупвате. Бихте могли също и да ги чистите с прахосмукачка. Кокосовите модели няма как да се перат, но при тъканите можете да приложите вода и изпиращ препарат. А гумените изтривалки е лесно да измиете директно под течаща вода.

Защо да поръчаме от Домко

За да изглежда домашното обзавеждане цялостно и качествено, е нужен общ замисъл и проект, част от който да бъде и най-малкият детайл. Изтривалката е сред последните елементи, които добавяме. Един от тези, с които показваме, че домът е завършен и очаква своите гости.

От каталога на Домко можете да поръчате всичко за уюта и комфорта на своето жилище: от подовите настилки, през килимите, мебелите, домашния текстил, съдовете, приборите и аксесоарите, та чак до изтривалката пред външната врата. И всичко е с топ качество, максимална издръжливост и стилна визия.

Ако пък не търсите обзавеждане и артикули за дома, а за офиса – можем да Ви бъдем полезни и тук. Професионалните предложения ще се впишат перфектно в бизнес стилистиката и ще я комбинират с допустимата доза естетика.

Как да поръчате

Онлайн каталогът ни на Domko.com е на Ваше разположение денонощно, седем дни в седмицата, от всяка точка на България. Можете да разглеждате всеки артикул с пълните му характеристики и разновидности. Ако се колебаете между два или повече – лесно е да ги добавите към „Любими“, за да можете да сравните свойствата и цените им. Така също можете да наблюдавате и дали няма да бъдат включени в следващата ни промоция.

Ако искате да сте винаги осведомени за актуалните отстъпки в магазини Домко, не пропускайте да разгледате раздела ни „Пазарувай изгодно“ – там са събрани всички активни оферти с намаления.

Не забравяйте да се абонирате и за нашия бюлетин! С него директно на мейла си ще получавате информация за новите колекции и промоции.

Когато сте готови с избора, поръчката става за секунди. Бутонът „Добави в количката“ е достъпен за всеки продукт в общия раздел с артикули, както и в детайлното му описание. Остава да попълните данните за контакт и опцията за плащане, и да финализирате поръчката. Автоматично потвърждение идва на имейла Ви своевременно, а самата доставка – след броени дни.

Show more