Free delivery on all online orders

Текстил за обекти

Домко предлага професионални текстили, подходящи за хотели, административни сгради, офиси, банки, търговски обекти, казина, ресторанти, болници, медицински центрове, детски градини, училища и др.
Предлаганите от Домко висококачествени текстили и дамаски са изработени от световно признати производители. Колекциите са  разработени от дизайнери и следват последните модни тенденции. Изборът от десени, стилове, цветове и състав е необятен. Уникални дизайни и великолепни цветове характеризират всяка от предлаганите колекции.
За улеснение на инвеститорите Домко разполага с над 200 000 линейни метра наличен текстил.
Във високотехнологичните производствени ателиета на Домко се  изработват завеси, декоративни възглавници, покривала за легла, покривки за маса, салфетки, тишлайфери, покривала за столове, римски и японски щори.
За повече информация и  предоставяне на мостри се обърнете към нашия Корпоративен отдел.

 

Текстил за завеси Текстил за завеси
Специално за нуждите на инвеститорите Домко  предлага текстили, които отговарят на специфичните изисквания на обекта – да притежават сертификати за трудногоримост, да са устойчиви на светлина, петна и износване, да спират светлината на 100% (Black Out), да са водоустойчиви, лесно да се поддържат, да не попиват миризми, да са антиалергични.<br>Сред селекцията на текстили може да намерите голямо разнообразие и от текстили за външна употреба, които носят знак OUTDOOR, водоустойчиви и устойчиви на UV лъчи.<br>За повече информация и  предоставяне на мостри се обърнете към нашия Корпоративен отдел.

Текстил за покривки за маса Текстил за покривки за маса
>Домко предлага голямо разнообразие от качества, цветове и цени на текстили за покривки за маса, незадържащи петна и лесни за почистване.<br>За повече информация и  предоставяне на мостри се обърнете към нашия Корпоративен отдел.

Дамаски Дамаски
Богатата селекция на Домко предлага дамаски с разнообразен състав (памук, лен, полиестер, вълна, кожа и други) и структура (жакард, шенил, велур, принт и други).<br>За повече информация и  предоставяне на мостри се обърнете към нашия Корпоративен отдел.

 

При интерес, моля изпратете запитване:

Изпратете запитване