Free delivery on all online orders

Wall Lamps

Shop By
Shopping Options
Brand
  1. Concepta 58 items
  2. Rabalux 58 items
Less
Price
-
per page

Items 1-24 of 117

Page

В магазините на Домко предлагаме голям избор от текстил за интериора, който отговаря на всяко едно Ваше желание, за да пресъздадем Вашите виждания, съобразявайки се с всеки един стил.

Видове помещения и техните предназначения
Офиси

Офисите са мястото, където работим и прекарваме най-много време пред компютър. Светлината в работното помещение е нужно да е съобразена с това. Директна и концентрирана светлина е перфектният избор. Стенни лампи и аплици с лед светлини биха свършили доста добра работа. Това важи не само за офиси, но и за козметични и фризьорски салони.

Дом

В дома има различни стаи с различни предназначения. Например в хола и спалнята светлината трябва да е мека и разчупена, защото там е релакс зоната. Можете да предадете дух на мястото с красиви стенни лампи. Декорацията също е много важна за атмосферата на помещението. Използвайте малки декоративни светлини и аплици, за да постигнете желания ефект, какъвто и да е той. Например за любителите на книги една нощна лампа на шкафчето ще свърши идеална работа. В банята, трапезарията и кухнята светлината трябва да е ясно изразена. За банята е важно около огледалото осветлението да е ярко.

Извън дома

Осветлението около дома също е от особено значение. Външното осветление не само позволява дома Ви да се забелязва от далеч, но и създава безопасна среда. Светлините около дома Ви са признак, че там живеят хора. Това ще държи нежеланите “гости” далеч.
Консултирайте се със специалисти. Обзавеждането на помещение не е никак лесна задача и затова има професионалисти, които могат да Ви съдействат и да Ви помогнат да разчупите мисленето си. За да намерите най-подходящите стенни лампи и аплици, Ви препоръчваме да разгледате нашия онлайн магазин Domko.com.

Какво ще откриете в Домко

Домко е специализиран магазин за стенни и подови покрития за хора с вкус. Богатото ни портфолио се състои от:

  • Тапети;
  • Килими;
  • Мокети;
  • Текстил;
  • Спални комплекти;
  • Осветителни тела (аплици, стенни лампи, лампиони, пендели и др.).

Ниските цени ще Ви очароват, а многообразието удиви. Видовете стилове, които можете да намерите са винтидж, пънк, минималистични, модерни, ретро модернистични, индустриални и още много други.

Show more