Безплатна доставка на всички онлайн поръчки

Мокетени килими

на страница

3 продукт(а)

Всеки дом трябва да предлага на своите обитатели стилно посрещане, което отчасти се дължи на изтънчения и модерен интериор, а отчасти на малките детайли, които пронизват с изяществото си. Градски истории и едновремешен шик - защо да не ги поканим и двете у дома, където винаги има място за още малко красота. И така ни предстои да освежим обстановката, нека го направим както трябва този път. В онлайн магазин Домко всеки може да открие бутикови решения на изгодни цени и интересна концепция за това как би могла да изглежда всяка една от стаите.

Какво е приложението на мокетените килими

Този вид подови настилки са едни от най-практичните, като в раздела ще ги намерите в разнообразни размери и цветове. Всеки един модел мокетен килим е своеобразен начин да придадете още малко грациозност и още малко изтънченост на стаята, в която планирате да го поставите. Хол, спалня, кухня или детска - където и да се намираме в дома си, красотата трябва да Ви прави компания през цялото време, а практичността да подглася на мелодичния колорит. Изберете мокетен килим от Domko.com и се възползвайте от богатия асортимент от модели - детски, едноцветни, гумирани и др.

Приложението на мокета е безспорно широко. Където и да решите да го поставите, присъствието му ще бъде осезаемо, а резултатите в естетически план - на топ ниво. Подовата настилка е силно предпочитана за детски стаи и дневни, където практичността е топ критерий при избора на каквото и да било. С мокетените килими в раздела ще успеете да останете верни на разбиранията си за бохемски дизайн или класическата естетика, от която деликатността и финият блясък са част.

Какви видове ще видите в раздела

Категорията предлага доста по вид мокетени килими, които са изработени от полиестер и са налични в няколко размера - 120/170 см, 160/230 см, 80/150 см и 95/133 см. Малки и модерни, те са съвременна интерпретация на подовата настилка, която се използва в жилищата на хората от векове. Някои модели са с ефектен принт, който придава още по-голяма естетическа стойност на продукта. За най-малките са налични мокетени килими с анимационни герои, вписващи се идеално към веселото настроение в детската стая. Заложете на магазин Домко - аристократични решения за дома, които усмихват.

Как да изберете подходящ модел

Покупката на мокетен килим е предхождана от нейния правилен избор. А зад всяко едно правилно решение стои добрият вкус и желанието да постигнете феноменални резултати, които ще предизвикват сетивата Ви дълго време занапред. Водещи критерии в случая трябва да бъдат:

  • Видът помещение и неговите особености;
  • Обзавеждането, неговият стил, цвят и позициониране в стаята;
  • Цялостната обстановка в жилището и останалите подови настилки, които сме поставили във всяка една зона;
  • Изискванията и предпочитанията ни спрямо дизайна на мокетения килим - десен, размер, материя и др.

Каквото и да правим, както и да го правим, всичко рано или късно води до необходимостта от уют и комфорт у дома. С Домко ще успеете да го постигнете и задържите около себе си за постоянно.

Защо клиентите избраха да ни се доверят

Доверяваме се на Вашата обратна връзка, която за нас е ключов критерий при подобряването на фирмената ни политика и условията за онлайн пазаруване в сайта. Стремим се да сме в крак с актуалните тенденции на пазара и подкрепяме идеята, че голямото разнообразие работи винаги в наша полза. При нас то е налице целогодишно, а поносимите цено са още една от многобройните причини, поради които клиентите ни избраха да ни се доверят. Направете го и Вие - защото е време да помислите за себе си, за дома си и начина, по който е обособен той. Готови ли сте за промени