Безплатна доставка на всички онлайн поръчки

Фототапети за детска стая

Филтри
Филтри
Марка
  1. A.S.Creation 64 артикули
  2. Komar 9 артикули
Покажи по-малко
Цена
лв.
-
Избрани филтри
  1. Предназначение
    Детски фототапети
на страница

Артикули 1-24 от 73

Страница

Детската стая е място за фантазия и приключения. Обикновено там си позволяваме да сме по-креативни с дизайна. Помещението обикновено е пъстро и носи настроение. Как да впишем фототапети в интериора и с какво допринасят те?

Защо да използваме фототапети в детската стая

Стаята на децата е тяхното място – кътчето в света, където се чувстват най-комфортно и уютно. Важно е обзавеждането да отговаря на интересите и вкусовете на хлапетата.

Детските фототапети за стени позволяват директно да включите в дизайна любими за малчуганите образи, занимания и теми. Малките деца много се радват, когато в интериора е включен любим техен герой от книжка или филмче: Мечо Пух, Пипи, Мики Маус, Снежанка, Пепеляшка и др. Някои хлапета са големи почитатели на природата, на животните, на динозаврите, други харесват коли, влакове, самолети. За по-големите са подходящи изображенията, напомнящи за някое тяхно хоби: футбол, баскетбол, плуване, музикален инструмент.

За разлика от другите стаи, в които обикновено първо обмисляме удобните и функционални мебели, след което добавяме към тях и подходящите тапети, в детската стая често изборът на мебели е свързан с дадена тема, която е измислена първа. Фототапетът заема централна роля в изобразяването на идеята. Той е цветният акцент, около който се върти всичко останало. Затова и нерядко първо се избира именно той, след което към него се добавят мебели в подходящи цветове. Пъстротата и ведрото настроение са съществени за хубавото обзавеждане на стаята на децата, така че е важно да им бъде обърнато специално внимание.

А и да не забравяме колко важни са за хлапетата. Ако за Вас, във вашата спалня, е важно колко е удобно леглото и колко е функционален гардеробът, то тези неща нямат особено значение за малчуганите. За тях именно пъстрите образи са елементите, които са им любими и на които се радват най-много в стаята.

Какви видове тапети ще откриете в раздела

Различни теми

Предлаганите модели фототапети представят различни дизайни, съобразени с разнообразни детски интереси:

  • Морски приключения. Тези модели са подходящи за най-малките. С тях те могат мислено да плуват сред рибките и да си говорят с чайките;
  • Приказни градове. Универсални са – подходящи както за момче, така и за момиче. Провокират фантазията за въображаемо пътуване във времето и във вълшебни светове;
  • Герои на Дисни. Любимите на много момиченца принцеси ще се усмихват от стената, ако изберете фототапет с красивото изображение на Ариел, Пепеляшка, Спящата красавица, Мулан или Снежанка. Всяка от тях е изобразена върху стилен фон от цветя в различни цветови гами. Важно е или първо да изберете тапета и след това да се погрижите за обзавеждане на детската стая в същата гама, или да се спрете на тази принцеса, която пасва на Вашите цветови нюанси.

Размери

Фототапетите за детска стая се предлагат в два основни варианта. Единият е по-малко изображение, което се поставя в центъра на стената или в конкретен кът, който искате да обособите. Може да е в кръгла, правоъгълна или квадратна форма. От каталога на Домко можете да се спрете на подобни варианти с големина 125х125 см.

Другият тип детски фототапети са по-големи и покриват почти цялата стена. Можете да изберете от вариантите с размери 200х250, 250х350 см и др.

Защо да изберете от Домко

Изискан стил, актуални интериорни тенденции, красив дизайн – всичко това може да е част от описанието на Вашето жилище, ако се доверите на предложенията от каталога на Домко. Веригата магазини предлага модели от последните колекции на водещи интериорни брандове от цял свят.

Без значение дали Ви е нужно цялостно обзавеждане или акцент, с Домко няма как да сгрешите. Възползвайте се и от нашите промоционални оферти! Всеки месец предлагаме многобройни артикули на цени с отстъпка. Вижте актуалните предложения онлайн на Domko.com!