Free delivery on all online orders

Подовата настилка EGGER Pro Design GreenTec - висококачествена, здрава и модерна

Everything from practical advice, Product features

Автентичната дървесна визия на настилка EGGER Pro Design GreenTec се превръща в стилен дизайнерски елемент в стаята, докато издържливата й светлоустойчива повърхност гарантира безупречен външен вид дълго време. Независимо дали е за силно натоварен коридор, кухня или друго помещение - подовата настилка Design GreenTec винаги е безопасен избор.

Водоустойчива до 72 часа

Благодарение на специалния си строеж и водоустойчива повърхност, носеща плоча GreenTec Board с много ниска степен на набъбване и гъвкава монтажна система Clic it!, нашата подова настилка GreenTec Design е много стабилна.

Произведена по устойчив начин

За разлика от традиционните луксозни винилови плочки (LVT) и подови покрития от винил нашата подова настилка GreenTec Design е произведена без никакво съдържание на PVC. Дървесината за нейното производство е добита изцяло от регионално и сертифицирано горско стопанство. Вградената шумоизолираща подложка е изработена от рециклиран корк.

Здрава и устойчива на микродраскотини

Благодарение на иновативния си износоустойчив слой нашата подова настилка GreenTec Design е издържлива, устойчива на микродраскотини и петна, както и лесна за почистване. С клас на използване 33 тя е подходяща и за търговски помещения, подложени на високи натоварвания.

Гъвкав монтаж

Монтажната система CLIC it! и вградената шумоизолираща подложка осигуряват бърз и гъвкава монтаж на подовата настилка. Също и върху плочки: Дебелината ѝ е само 7,5 mm. Освен това може лесно да се демонтира и монтира отново.

Съвършенството се крие в детайлите. От какво е изработена подовата настилка Design GreenTec?

Не е нужно да щадите тази здрава подова настилка. Изключително стабилният й среден слой и здравата повърхност защитават подовата настилка, а интегрираната подложка от корк надеждно поглъща шума от удари.

1. Устойчив на износване и водоустойчив горен слой.
2. Автентичен декоративен слой.
3. Плоскост GreenTec, подходящ и за бани и обектни пространства.
4. Вградена шумопоглъщаща подложка от корк.

Back to all practical advices